info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Tegoder Cosmetics

Tegoder Cosmetics is een complete cosmeticalijn met daarbij afgestemde gezichts- en lichaamsbehandelingen. De producten zijn een weerspiegeling van de perfecte harmonie tussen de modernste en meest rigoureuze productieprocessen met de best gekozen en exclusieve werkzame bestanddelen. Op deze manier biedt Tegoder Cosmetics de huid alles wat zij nodig heeft.

Tegoder Cosmetics werd 1993 opgericht door mevrouw Marissa Lavin. Het is onderdeel van de Tegor Group waarvan mevrouw Lavin voorzitter is.

 

Tegoder Cosmetics is een merk met luxe cosmetica die wetenschap en natuur combineert voor de verzorging van de huid van het gezicht en lichaam. Al bijna twee decennia ontwikkelt Tegoder Cosmetics haar producten met een vast streven naar kwaliteit, innovatie en integratie van geavanceerde actieve ingrediënten in haar formuleringen.

Onze professionele behandelingen zijn speciaal ontworpen voor schoonheids- en wellnesscentra, met onder andere ondere exclusieve Shibai®-methode, die massage- en acupunctuurpunten combineert.