info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Tegoder Cosmetics

Tegoder Cosmetics is een complete cosmeticalijn met daarbij afgestemde gezichts- en lichaamsbehandelingen. De producten zijn een weerspiegeling van de perfecte harmonie tussen de modernste en meest rigoureuze productieprocessen met de best gekozen en exclusieve werkzame bestanddelen. Op deze manier biedt Tegoder Cosmetics de huid alles wat zij nodig heeft.

Tegoder Cosmetics werd 1993 opgericht door mevrouw Marissa Lavin. Het is onderdeel van de Tegor Group waarvan mevrouw Lavin voorzitter is.

3 Peilers van het succes

Het succes van Tegoder Cosmetics is aan een 3-tal peilers te danken

  • De professionaliteit en brede ervaring op het gebied van de natuurlijke geneeskunde van een deel van haar personeel
  • het enthousiasme, de wens van innovatie en toepassing van nieuwe technologieën
  • het onbreekbare geloof in de resultaten die natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit kunnen bieden.

Deze peilers zorgen erover dat tegenwoordig duizenden professionals over de hele wereld vertrouwen op de producten vervaardigd door Tegor Group.

Alle producten worden in eigen modern uitgeruste laboratoria ontwikkeld, waarbij constant de nieuwste innovatieve producten en behandelingen worden gerealiseerd.

Om het innerlijk en het uiterlijk in perfecte harmonie te brengen biedt Tegor Group de Bioespaña. Een uitgekiende lijn voedingssupplementen. Bioespaña voedingssupplementen geven het beste wat de natuur te bieden heeft: planten, zeewier, fruit, mineralen en vitaminen. Met Bioespaña heeft de professional de kans zich te onderscheiden in de markt.