info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Unieke beauty concepten, voor ieder schoonheidsinstituut de beste keus.

Wilt u juiste producten en behandelingen die bij uw instituut/salon passen, dan is Fox Cosmetics de perfecte partner voor u. Fox Cosmetics is sinds 2010 internationaal importeur van luxe cosmetica. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf.

Fox Cosmetics biedt complete en unieke beautyprogramma’s voor zowel huidverzorging, huidverbetering alsook anti-ageing. Onze revolutionaire beautyconcepten zorgen voor buitengewone resultaten die voor u en uw cliënten direct merkbaar zijn. Samen met u kiezen we voor het concept dat het beste bij uw instituut/salon past.

Fox Cosmetics is een echt familiebedrijf met jarenlange ervaring in de schoonheidsbranche. Ons doel is onze dépositaires op positieve wijze te motiveren om zo het beste uit zichzelf en hun instituut te halen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek!
Fox Cosmetics
Grotestraat 333
5142 CA Waalwijk
T: 0416 – 79 51 58
M: 06 – 835 331 66
E: info@foxcosmetics.nl

Over Kelly Vos

Jarenlang was Astrid Vos het gezicht van Fox Cosmetics. Sinds 2010 bestaat het bedrijf en een paar maanden later kwam ik al in dienst. Sinds februari dit jaar heb ik het overgenomen. Een enthousiaste jonge ondernemer met een frisse kijk op ondernemen en een duidelijke visie waarin samenwerken centraal staat. Met elkaar werken aan verbetering en verdere professionalisering.

Met 2 schitterende merken gericht op verzorging en huidverbetering en de juiste ondersteuning en motivatie wil Kelly ondernemers helpen om van hun bedrijf een succes te maken.

Huidverbeterende producten

Huidverbeterende producten van diverse merken bestelt u online bij Fox Cosmetics! Wij leveren aan beautysalons en aan particulieren.
De particulier kan niet online bestellen, alleen bij de salons, zo houd ik het exclusief. We leveren alleen aan beautysalons, niet aan particulieren. Fox Cosmetics heeft alles op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en anti-ageing. Op deze manier bieden wij voor een ieder een geschikt product.

Topmerken voor lage prijzen

Het geheim van de huidverbeterende producten van Fox Cosmetics zit hem in het gebruik van enkel de beste producten van de beste merken. Bij ons vindt u exclusieve producten van de topmerken Eve Taylor en Tegoder. Van een heerlijke gezichtsolie naar een complete peeling: deze lijnen hebben allemaal geweldige huidverbeterende producten die zorgen voor de fantastische beleving en een zichtbaar betere huid. En een bijkomend voordeel zijn de prijzen: altijd laag en voordelig.

Luxe huidverzorging

Luxe huidverzorging begint met de producten van Fox Cosmetics. Met diverse topmerken in het assortiment hebben wij voor elk huidtype een passend en betaalbaar verzorgingsproduct.

Deskundig advies

Kwaliteit staat bij Fox Cosmetics hoog in het vaandel. Daarom treft u bij ons enkel en alleen de beste en meest luxe producten op het gebied van huidverzorging. Wij vinden een goede verzorging van de huid erg belangrijk. Naast de kwalitatief hoogwaardige producten kunt u bij ons ook terecht voor deskundig advies en een uitmuntende service. Want met producten voor luxe huidverzorging alleen bent u er nog niet. En om deze reden verzorgen wij ook trainingen en infodagen. Zo kunt u het beste uit uw behandelingen halen.