info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

18
sep

Een goede peeling is een snelle mooimaker

Soms zijn er momenten waarop je tot de conclusie komt dat het vandaag even niet jouw ideale dag is. Het haar valt niet zoals je dat eigenlijk zou willen, wat je ook probeert. Daarnaast zie je er vermoeider uit dan normaal en jouw huid mist net die stralende en/of frisse gloed die het anders wel degelijk kan hebben. En dan?

Dan wordt het hoog tijd om in actie te komen met een snelle mooimaker: een peeling.

Door te peelen, verwijderen wij een dun laagje van de huid. Hierdoor worden oneffenheden op de huid verwijderd en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Maar denk ook aan acné, littekens of pigmentvlekken. Ook dit wordt minder zichtbaar door een goede peeling. Daarbij stimuleert een peeling ook de levende cellagen en de doorbloeding. Het resultaat is dan ook dat een peeling een goede huidverbetering geeft. Het geeft een verbeterde huidstructuur, verfijnde poriën en een frisse stralende teint.

Een peeling geeft direct zichtbaar resultaat, kost weinig tijd en is zeer effectief. Mocht je nog extra tijd overhebben, adviseren wij je na de peeling een ampul en/of masker te gebruiken. Beiden afgestemd op jouw huid.

Na de peeling is onze huid namelijk in staat om voedingsstoffen / actieve ingrediënten uit een ampul, masker of crème, intensief op te nemen. Hierdoor maak je het resultaat alleen maar intensiever. En jouw huid? Deze zal dankbaar stralen van gezondheid.

En het mooiste is dat er naast een peeling voor het gezicht ook peelings zijn voor het lichaam. Na een heerlijk ontspannen bad of douche een beetje peeling nemen en dan het gehele lichaam peelen. Wanneer je daarna je huid met een bodycrème of bodymilk insmeert wordt deze intens door de huid opgenomen. Onze kleding valt als zijde over ons lichaam. Een peeling voor onze huid is niet alleen zichtbaar, je kunt het ook voelen. De huid voelt zijdezacht aan. Zo sla je twee vliegen in één klap.