info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Natuurlijke Huidverbetering

NATUURLIJKE HUIDVERBETERING

Eve Taylor heeft het Instituut van Klinische Aromatherapie opgericht en wordt gezien als dé pionier van de moderne aromatherapie. 
Al meer dan 50 jaar wordt zij door haar kennis en kunde wereldwijd gerespecteerd.

VERKRIJGBAAR BIJ PROFESSIONELE THERAPEUTEN EN INSTITUTEN

De producten van Eve Taylor zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de professionele therapeuten, schoonheidsinstituten en spa’s. Deze therapeuten en specialisten kunnen u het beste advies geven voor de thuisverzorging. Zo krijgt u altijd het product dat u nodig heeft. Het beste resultaat voor de beste verzorging.

NATUURLIJKE COSMETICA PRODUCTEN

De producten van Eve Taylor voldoen aan alle eisen van natuurlijke cosmetica en zijn zeer effectief. Ze bevatten geen minerale oliën, parabenen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en alcohol. Alleen de beste plantenextracten worden geselecteerd voor de beste verzorging van de huid. Al meer dan 40 jaar worden Eve Taylor cosmeticaproducten geoptimaliseerd waardoor u van een hoge kwaliteit kunt uitgaan.

EVE TAYLOR® HEEFT EEN MAKKELIJK SYSTEEM

Ultra Soothing: Producten voor de overgevoelige of extreem droge huid.
Soothing: Producten voor de gevoelige of droge huid.
Balancing: Producten voor de normale tot gecombineerde huid.
Purifying: Producten voor de vette, onzuivere huid, met eventueel puistjes of acné.
Elke categorie heeft een cleanser, toner, moisture lotion, moisture cream en gezichtsmasker, behalve in de categorie Ultra Soothing. Deze lijn heeft alleen een cleanser, toner en moisture cream.
Target: Producten die niet in een specifieke categorie passen, maar door iedereen gebruikt kan worden, bijvoorbeeld de exfoliating scrub of de eye gel.
Advanced: Producten ontwikkeld volgens de laatste innovatieve technologieën voor de geavanceerde gebruiker.