info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Het verhaal achter het succes

Eve Taylor (Londen) Ltd werd oorspronkelijk opgericht in Londen in 1963. Eve was begin 30 en had het gevoel te leven in een mannenwereld. Eve melde zich aan voor een opleiding schoonheidsverzorging en ging op zoek naar bedrijven met aromatherapie en huidverzorging. Zo begon zij haar carrière in de beauty-industrie en ze raakte al snel gefascineerd door een behandeling die oorspronkelijk duizenden jaren geleden werd gedaan door de oude therapeuten, in zowel China en Egypte, genaamd: Aromatherapie.

Vijftig jaar later, Eve Taylor is 81 jaar oud, is zij nog steeds werkzaam in het in Peterborough gevestigde familiebedrijf. Ze werkt samen met drie van haar vijf zonen. Het bedrijf beheert de Engelse markt en exporteert momenteel meer dan 60% van zijn producten naar bijna 40 landen wereldwijd, waarvan Azië de grootste is.

Het gebruik van pure essentiële oliën fascineerde Eve Taylor. Dus na jaren van studie, oefening en ervaring besloot ze om haar eigen assortiment van pre-blended aromatherapie oliën te ontwikkelen samen met de specifieke methoden en technieken van een behandeling. Eve’s aromatherapie technieken (Klinische Aromatherapie) werden door velen beschouwd als de oorspronkelijke standaard voor professionele aromatherapie en ze worden momenteel uitgebreid onderwezen over de hele wereld.

Eve Taylor nam de beslissing een aanzienlijke investering te doen in de ontwikkeling van al haar eigen faciliteiten: haar eigen professionele onderwijs, fabricage en productie en ook nieuwe productontwikkelingen te controleren voor het gehele scala van aromatherapie huid- en lichaamsverzorging producten. Dit betekent dat de kwaliteit die professionals nodig hebben het gehele productieproces gehandhaafd blijft. Vooral omdat veel van het hedendaagse productieproces, zoals het creëren van haar wereldberoemde essentiële olie concentraten, door deskundige professionals nog steeds met de hand wordt gedaan. Dit is van groot belang om ervoor te zorgen dat de producten uitsluitend de beste ingrediënten bevatten.

Het assortiment van Eve Taylor werd oorspronkelijk opgericht voor professioneel gebruik. De productlijn werd uitsluitend verkocht aan gekwalificeerde schoonheidsspecialisten die de professionele producten gebruikten tijdens de behandelingen. Maar al snel werd duidelijk dat klanten van de instituten de verzorging thuis wilde voortzetten. Vanuit dat oogpunt ontwikkelde Eve Taylor ook een breed scala aan ondersteunende producten voor thuisgebruik om zo het beste resultaat uit zowel de behandelingen alsook het product te halen.

In 2008 werd Eve Taylor bekroond met een OBE (Officer van het Britse Rijk). Een Koninklijke onderscheiding door Hare Majesteit de Koningin van Engeland voor haar bijdrage aan het vak en de industrie.

Eve Taylor

Eve Taylor heeft een instituut van Klinische Aromatherapie opgericht en wordt gezien als de pionier van de moderne Aromatherapie. Ze wordt wereldwijd gerespecteerd om haar kennis en ervaring al meer dan 50 jaar. Vandaag de dag worden haar manier van opleiding en technieken wereldwijd gebruikt. Ze heeft zelfs in Engeland een koninklijke onderscheiding gehad voor haar verdiensten binnen de beauty industrie.
Voor ieder schoonheidsinstituut een passend aanbod

  • U gaat starten met een schoonheidsinstituut.
  • U bent op zoek naar een cosmeticamerk met een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  • U wilt naast uw bestaande cosmeticamerk speciale behandelingen aanbieden voor anti-aging en huidverbetering.
  • U wilt een mannenlijn in uw instituut.

Eve Taylor heeft verschillende op maat gemaakte programma’s

  • Natuurlijke aromatische huidverzorgingsprogramma.
  • Advanced lijn: een complete lijn van cosmeceuticals.
  • Complete huidverzorging voor de man.
  • Wellness relaxing programma.
  • Body programma.
  • Aromatherapeutisch programma.

De producten van Eve Taylor zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de professionele therapeuten, schoonheidsinstituten en spa’s. Deze therapeuten en specialisten kunnen u het beste advies geven voor de thuisverzorging en ervoor zorgen dat u het juiste product krijgt wat u nodig heeft. Dit geeft het beste resultaat voor de beste verzorging. De producten van Eve Taylor voldoen aan alle eisen van natuurlijke cosmetica en zijn zeer effectief. Bevatten geen minerale oliën, parabenen, alcohol of chemische geurstoffen.

Met al meer dan 40 jaar ervaring binnen de cosmetica, is er zeer veel kennis om producten te ontwikkelen met de beste plantenextracten voor de beste zorg van de huid. U kunt erop vertrouwen dat uw huid krijgt wat het verdient.

 

Download de Eve Taylor Brochure