info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Behandelingen

BEHANDELINGEN

Reinigen

Een goede verzorging begint bij een juiste reiniging. De producten van Eve Taylor©zorgen voor een intensieve reiniging van de huid. Een perfecte basis voor de ieder huidtype. Hierdoor kunnen alle verzorgende producten snel door de huid opgenomen worden. Ook een vette, onzuivere huid is vanaf nu geen probleem meer.

Acné Control Facial – Duur: 60 minuten

Deze reinigende behandeling is speciaal samengesteld voor de acne-huid. Reinigt intensief zonder de huid extreem uit te drogen. De huid wordt ook gekalmeerd en intensief gevoed en voelt na de behandeling fris en rustig aan.

Essential Facial – Duur: 45 minuten

Een gezichtsbehandeling afgestemd op de huidige conditie van de huid om het beste eruit te halen. De Aromatherapie producten zijn geselecteerd om diep te reinigen en zachtjes de huid te scrubben, zodat de aromatische oliën en andere voedingsstoffen beter worden opgenomen. De huid wordt sterk gehydrateerd en beschermd en voelt heerlijk opgefrist!

Purifying Facial – Duur: 60 minuten

Deze verfrissende behandeling is ontwikkeld voor de vette, onzuivere huid. De huid wordt op grondige, maar milde wijze gereinigd en gekalmeerd. De huid zal weer fris, schoon en rustig aanvoelen. Deze behandeling is voor iedereen met een vette/onzuivere huid een must!

Smoothing Salt Scrub Treatment – Duur: 30 minuten

Ons gemalen zeezout, doordrenkt met essentiële oliën van jasmijn en Ylang Ylang, kalmeren de zintuigen, terwijl doffe droge huidcellen verwijderd worden. Deze intensief hydraterende behandeling zorgt ervoor dat de huid glad, zacht en gehydrateerd wordt.Hydrateren en voeden

Hydrateren is het toverwoord. Water is van groot belang voor het functioneren van de huid. Het is wat de huid nodig heeft om zacht en glad te blijven. Een goed gehydrateerde huid straalt en heeft een perfecte frisse teint. Mooie behandelingen om de huid weer te hydrateren en te voeden.

Age resist facial – Duur: 60 minuten

Een intensieve anti-aging behandeling. Geweldige behandeling voor 30+ om de huid op te knappen en preventief te werken op versteviging. Verfijnt lijntjes en laat de huid weer intens stralen.

Intensive Facial – Duur: 75 minuten

Deze behandeling maakt gebruik van intensieve exfoliants om de huid weer op te knappen, waardoor de huid weer zacht en glad aanvoelt. Met behulp van krachtige aromatische oliën, krachtige serums en speciale maskers krijgt de huid een flinke boost.Laat je huid stralen!

Revitalising Spring Facial – Duur: 60 minuten

Weg met de winterblues! De Eve Taylor®Revitalising Spring Facial herstelt de huidconditie verkregen door de winter. Perfecte behandeling wanneer de huid gedehydrateerd en geïrriteerd is. Door de aangename essentiële oliën en de vochtregulerende eigenschappen van de producten zal uw huid weer fris, gehydrateerd en gezond eruit zien.

Skin Quenching Facial – Duur: 60 minuten

Deze verkoelende behandeling is ideaal als voorbereiding op de zomervakantie, maar ook perfect in te zetten bij thuiskomst.Geeft de huid een intensieve hydratatie, verkoelt de huid en vult en verzacht de fijne lijntjes. Laat de huid na uitdroging door de zon weer stralen!


Verzachten

Een gevoelige huid heeft extra aandacht en zorg nodig. Je kunt er niet zomaar alles opsmeren. Speciaal voor de gevoelige en droge huid ontwikkelde Eve Taylor®een behandeling. Gevoelig? Vanaf nu niet meer.

Ultra Soothing Facial – Duur: 60 minuten

Een gezichtsbehandeling afgestemd voor de meest droge of gevoelige huid. Deze Aromatherapie producten zijn geselecteerd om de huid op een milde manier te reinigen en exfoliëren, zodat de huid de aromatische oliën en andere voedingsstoffen beter opneemt. De huid wordt sterk gevoed, diep gehydrateerd en voelt weer heerlijk zacht aan.


Verhelderen

Een mooie huid heeft een heldere teint. Eve Taylor® ontwikkelde producten en een afgestemde behandeling om pigmentstoornissen effectief aan te pakken en de huid weer een heldere teint te geven.

Ultra Bright Facial – Duur: 60 minuten

De Eve Taylor® Ultra Bright Facial is afgestemd op de doffe, glansloze huid met gebieden van hyperpigmentatie of ongelijke kleur. Door de vitamine C-rijke serums en speciale maskers krijgt de huid een super boost van energie. De huid krijgt haar natuurlijke glans weer terug. Laat je huid weer stralen!


Ogen, hals en lippen

Een heldere kijk op zaken. Wist u dat wij 900 keer per minuut met onze ogen knipperen? Hoog tijd dus om de tere zone rondom de ogen nu effectief aan te pakken. En wat dacht u van onze hals en lippen?Eve Taylor® ontwikkelde voor deze zones een speciale behandeling.

Revitalising Eye Treatment – Duur: 30 minuten

Laat de tere huid van de ogen herleven met deze verhelderende en verfrissende oogbehandeling. De zachte peeling zorgt ervoor dat de intensieve ingrediënten de huid optimaal kunnen voeden en hydrateren. De massagetechniek van onze professional verzacht wallen en tonifieert de huid. De huid rondom de ogen wordt verstevigd na slechts 1 behandeling.

Nurturing Neck – Decolleté Treatment – Duur: 30 minuten

Behandeling gericht op de tere huid van hals en decolleté, een vaak verwaarloosd gebied. Een gebied dat juist zeer gevoelig is voor veroudering, zonschade e.d. Deze intensieve behandeling hydrateert en tonifieert de huid en zorgt dat deze frisser en gladder wordt.

Perfect Pout! Lip Treatment – Duur: 20 minuten

De lippen zijn een belangrijk deel van ons gezicht en verantwoordelijk voor vele zaken: praten, eten, drinken e.d. Toch kunnen onze lippen droog, gedehydrateerd of gebarsten zijn. Vanaf nu is dat verleden tijd met een speciale lipbehandeling die eenvoudig uitgevoerd kan worden tijdens de gezichtsbehandeling. De lippen voelen voller, zachter en zijn beter gehydrateerd.


Ontstressen en kalmeren

Onze huid is een perfecte barometer. Stress is van grote invloed op de conditie van onze huid. Druk, druk, druk: iedereen heeft het druk. Tijd om nu eens geheel tot jezelf te komen en rust te nemen. Tijd voor jezelf en je huid.

Winter Rescue Facial – Duur: 60 minuten

De Eve Taylor®Winter Rescue Facial herstelt de huid bij roodheid, irritaties en dehydratatie door toedoen van de weersomstandigheden. Door de behaaglijke warmte van de kompressen en het rijk voedende oatmeal-masker, de huid zacht, gehydrateerd en gevoed.


Herenverzorging

Ook heren dienen te smeren! Cosmetica voor heren is in deze tijd niet meer weg te denken. Naast een complete herenlijn introduceerde Eve Taylor®nu ook een bijbehorende behandeling, speciaal voor heren. Na de behandeling is de huid gevoed, gehydrateerd en fris.

Modern Man! Facial Skin Treatment – Duur: 60 minuten

Deze diepreinigende behandeling richt zich op de belangrijkste zorgen van de hedendaagse huid. De professionele producten zuiveren de huid, maken het mogelijk ingegroeide haren eenvoudig te verwijderen en kalmeren scheerirritaties. Krachtige hydratoren verzadigen de huid en vullen fijne lijntjes op waardoor de huid zich weer prettig, fris en fit voelt!


Lichaamsbehandelingen: Ontstressen en kalmeren voor het lichaam

Tijd nemen voor jezelf geldt niet alleen een heerlijk huidverbeterende behandeling voor het gezicht. In drukke tijden waarin wij leven is het ook goed een time out te hebben en ons heerlijk te verwennen met een lichaamsbehandeling. Tijd voor onszelf en ons lichaam om de batterij weer eens helemaal op te laden.

Stress Relieve Treatment – Duur: 45 minuten

Neem tijd voor jezelf om te ontspannen en terug in balans te komen met onze 3-in-1 behandeling. Laat ongewenste spanning in je rug, nek en schouders achterwege dankzij de massage met onze aromatische mix van zoete sinaasappel, mandarijn en lavendelolie. Heerlijke kokosolie wordt druppelend op de hoofdhuid aangebracht gevolgd door een heerlijke hoofdhuidmassageen onze verkwikkende voetmassage om vermoeide, pijnlijke voeten te kalmeren. Tijd om je huid en jezelf eens heerlijk te verwennen en te stralen.

Winter Warmer Body Treatment – Duur: 60 minuten

Ontspan en kom tot rust terwijl uw lichaam wordt behandeld met warme olie en mineraalrijk zeezout om de huid glad te strijken en te zuiveren. Wij pakken u in, in een warm voedend masker terwijl de stress en spanning wegvloeien tijdens een rustgevende hoofdhuidmassage. Na het masker krijgt u een ultieme luxe warme kaarsmassage om het laatste stukje spanning weg te nemen, uw zintuigen te verzadigen en de huid te verzachten.

Legs, Bum & Tum Detox Treatment – Duur: 60 minuten

Reinig en pak de “luie” gebieden van het lichaam aan een grondig aan met deze heerlijke behandeling. De combinatie van massagetechnieken van onze proffesionals met een mix van pure essentiële oliën speciaal ontwikkeld om op te warmen, te stimuleren en afvalstoffen af te voeren, zorgt ervoor dat de huid gladder, frisser en levendiger wordt. Een verkoelend masker op basis van plantextracten completeert de behandeling.

Yuletide De-Stress Treatment – Duur: 30 minuten

Neem de tijd voor jezelf om te ontstressen en herstel de balans met onze 3 in 1 massagebehandeling. Verwijder ongewenste spanning in je rug, nek en schouders met onze aromatische mix van zoete sinaasappel, mandarijn en lavendel oliën. Kokosolie wordt op de hoofdhuid gedruppeld om deze te voeden terwijl onze verkoelende voetgel vermoeide en pijnlijke voeten kalmeren.

Purifying Back Treatment – Duur: 30 minuten

Met behulp van zuiverende essentiële oliën is deze behandeling speciaal bedoeld voor de huid die te kampen heeft met comedonen op de rug. Door de krachtige fruitzuren wordt de huid intensief verhelderd terwijl het ontgiftende zeewiermasker de huid diep reinigt en remineraliseert.