info@foxcosmetics.nl   0416 79 51 58    

Aromatherapie

AROMATHERAPIE

Aromatherapie met de meest verfijnde ingrediënten uit de natuur

NATUURLIJKE HUIDVERBETERING

Alle Eve Taylor® producten maken gebruik van de kracht van aromatherapie en botanische ingrediënten en hun waanzinnige werking.
Aromatherapie is het praktisch gebruiken van pure etherische oliën. Etherische oliën dragen een bouquet aan geur met zich mee die een therapeutische functie hebben. De oliën zijn een geschenk van de natuur die de zintuigen van de mens prikkelen. Zij hebben het vermogen om het lichaam en geest in balans te brengen.
Er zijn veel verschillende soorten oliën in scheikunde; vaak als we aan het woord olie denken, denken we aan een vette substantie, zoals bijvoorbeeld amandelolie of druivenpitolie. Deze oliën vallen in de categorie drageroliën of basisoliën. Ze zijn afkomstig uit het vette gedeelte van de plant, zoals de zaden, pitten of noten. Ze hebben een groot moleculaire structuur, wat betekent dat ze niet gemakkelijk verdampen, zoals de meeste essentiële oliën wel doen. Ze worden geleidelijk door de huid geabsorbeerd en kunnen worden gebruikt als dragerolie voor essentiële oliën.

ESSENTIËLE OLIËN

Essentiële oliën zijn afkomstig uit delen van planten zoals wortels, schors, bloemen of zaden en hebben een klein moleculaire structuur, waardoor ze erg vervliegend zijn; ze verdampen gemakkelijk bij normale temperaturen en kunnen niet op de huid worden aangebracht tenzij ze in een draagolie geblend zijn. Essentiële oliën waarborgen unieke verzorgende eigenschappen. Zoals het vermogen om te hydrateren, ontgiften en de huid te voorzien van zuurstof. Met deze exceptionele kwaliteiten zijn essentiële oliën uitermate geschikt om te gebruiken voor gelaat- en lichaamsverzorging.
Elke essentiële olie heeft een groot aantal waanzinnige eigenschappen die vaak individueel gebruikt worden om huidproblemen te behandelen, maar voor een nog sterker effect worden ze gemengd in synergetische blends, zodat hun gezamenlijke eigenschappen nog krachtiger en sterker worden als een individuele olie.

De Eve Taylor® Aromatic Serums, Face Massage Oils, Body Massage Oils, Body Treatment Oils en Bath Oils worden geproduceerd volgens een 50 jaar oude handblending techniek. Alle essentiële oliën die gebruikt worden in onze blends zijn afkomstig van premium locaties over de hele wereld. Alles wordt met de hand geoogst en gaan binnen een paar uur door het extractieproces. De strikte regels die wij bedingen, geven ze een maximaal therapeutisch effect en de best mogelijke resultaten voor de huid.